To the news list

Ввели в експлуатацію перший будинок з початку війни – першу чергу!

April 12, 2022

Маємо сьогодні повідомляти хороші новини кожен зі свого фронту нашої країни. Ми – з економічного та соціального. Тож Корпорація Нерухомості РІЕЛ з радістю звітує, що першу чергу ЖК Riel City було введено в експлуатацію, про що свідчить сертифікат готовності об'єкта до експлуатації №ІУ123220326818 виданий Державною інспекцією архітектури та містобудування України.

А це значить, що країна живе та економіка рухається. Так, і під час активних воєнних дій, підприємства, державні установи, фахівці в безпечній частині країни – кожен на своєму місці виконують роботу. Тим самим наближаючи нашу перемогу.

Про Riel City ми кажемо як про життєвий простір, а не житловий комплекс. Наша філософія передбачає більше часу на території, для чого ми й будуємо відкриту інфраструктуру. Якщо хочете квартиру в місці із зеленим сквером, арт-лавами, безліччю зон для відпочинку, тоді це про Riel City.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ з кінця березня відновила роботу на будівельних майданчиках своїх житлових комплексів високого ступеню готовності у Львові. Ми поставили собі за мету здати в експлуатацію якомога більше будинків в найближчі три місяці. Ми хочемо якнайшвидше забезпечити житлом всіх, хто його потребує та виконати свої зобов'язання перед нашими інвесторами.

Бій виграє армія, а війну – економіка. Разом до перемоги!

We will call you back, advise, select the best options
Phone number *
Thank you for your application! We will contact you shortly.
Subscribe to news and promotions
Thank you for subscribing to our newsletter!
Constructors

ЧП «Сервис-Риелбуд»

ООО «Левандивкабуд»

ООО «Левандивка-Сити»

Join our social networks
Contact us in convenient way
(032) 229-54-60
Feedback
The exchange rate as of 4/28/2024 is 39.67 UAH.
Sales departments
Lviv, 10, Volodymyra Velykoho Street
© 2024  Riel City. All rights reserved.Privacy policy
Made in WEZOM
This site uses cookies for more comfortable work of the user. By continuing to browse the site, you agree to the use of cookies.