До списку новин

Нові стандарти якості та комфорту від КН РІЕЛ на прикладі ЖК Riel City

16 листопада 2021

Під час пандемії все більше людей переосмислили призначення власного помешкання. Якщо раніше дуже важливо було мешкати поруч із роботою або зручною транспортною розв’язкою, то наразі чимало українців вибирають житло зі зручними прогулянковими зонами, майданчиками для дітей, заняттями спортом та відпочинку.

Ми, в Корпорації Нерухомості РІЕЛ ще задовго до пандемії зрозуміли, що люди шукають не лише стіни, їх буде все більше цікавити внутрішнє та зовнішнє наповнення житла. Так у нас і з’явився проєкт житлового простору, а не житлового комплексу – Riel City. Що це значить? По-перше, двір без авто. Це безпека, екологічність та спокій. По-друге, дитячі та спортивні майданчики, альтанки для відпочинку, арт-простір, сквери та багато зелені. По-третє, все зроблено із якісних матеріалів, енергоефективне та надійне. Наша філософія – більше часу на території, для чого і створена відкрита інфраструктура.

Цей проєкт успішно втілюється. Вже у двох чергах благоустрій завершується. Тут викладаються доріжки для спокійних прогулянок, висаджено красиві дерева, кущі, зроблено газони, облаштовані арт-лави та освітлення, для діток монтуються дитячі майданчики, виконується облаштування баскетбольного та футбольного полів.

В нашому комплексі інфраструктура продумана так, що вона підходить усім – і галасливим дітлахам, і юнакам, які люблять поганяти м’яча, і дорослим, які захочуть спокійно відпочити після важкого дня, і літнім людям, що полюбляють тишу і спокій, і головне, вся територія доступна для людей з особливими потребами.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

ПП «Сервіс-Ріелбуд»

ТОВ «Левандівкабуд»

ТОВ «Левандівка-Сіті»

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(032) 229-54-60
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 4/24/2024 становить 39.64 грн.
Відділи продажу
Львів, вул. Володимира Великого, 10
© 2024  Riel City. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.